Tekočine za vzdrževanje in nego leč

OPTI-FREE RepleniSH OPTI-FREE RepleniSH je večnamenska tekočina za nego mehkih kontaktnih leč. Opti Free Replenish raztopina za kontaktne leče zadržuje več vlage na površini leč kot običajne raztopine ter na ta način ustvarja občutek večje svežine in udobja med nošenjem.
Renu Multiplus Renu Multiplus je večnamenska raztopina za čiščenje, razkuževanje in odstranjevanje beljakovin kontaktnih leč. Raztopina v eni sami steklenički, ki vsakodnevno čisti, razkužuje in odstranjuje beljakovine. Ne potrebujete ločenih razkužil, nevtralizatorjev in tablet za odstranjevanje beljakovinskih oblog, saj ta tekočina vse to združuje v eni sami steklenički.
Biotrue Biotrue je večnamenska raztopina za čiščenje, razkuževanje in odstranjevanje beljakovin kontaktnih leč navdihnjena z delovanjem vaših oči. Biotrue združuje tri bionavdihnjene inovacije: 1. Deluje kot vaše oči, 2. Uravnotežen pH enak zdravim solzam, 3. Ohranja določene ugodne solzne beljakovine aktivne. Biotrue je vrhunska izbira v negi leč.
Aosept PLUS Aosept PLUS je čistilni sistem za nego leč brez konsevansa, vodna raztopina (hydrogen peroxide 3%) in posodica za leče AODISC- čisti, dezinficira, nevtralizira (minimalen čas namakanja je 6 ur !!!), odstranjuje proteine in se lahko uporablja za shranjevanje vseh vrst kontaktnih leč vključno s siliko hidrogenimi.