Mesečne leče

Pure Vision® 2HD Pure Vision® 2HD, kontaktne leče s katerimi boste videli svet v visoki (HD) ločljivosti. Zasnovane so tako, da zmanjšajo nejasnost in bleščanje, kar pomeni, da lahko uživate kristalno jasno sliko. Ta lastnost še dodatno pride do izraza v slabih svetlobnih pogojih.
SofLens 59 SofLens 59 so mehke mesečne kontaktne leče. Izdelane so iz materiala Hilaficton B, ki zagotavlja izjemno kakovost leč, udobno nošenje in oster vid.
PureVision™ Tehnologija leč PureVision™ predstavlja vrhunsko usklajenost materiala, površin in oblikovanja. Izdelava leč omogoča zdravo nošenje, izjemno udobje in odlično ostrino vida.
Air Optix Aqua 6 Air Optix Aqua 6 so mesečne kontaktne leče, ki so zamenjale leče Air Optix. Poleg visoke prepustnosti kisika, ki jo nudijo te leče, jih zdaj odlikuje še AQUA moisture sistem, ki prinaša nov, višji nivo udobja. V škatlici je pakirano 6 kontaktnih leč.
Air Optix Aqua 3 Air Optix Aqua 3 so mesečne kontaktne leče, ki so zamenjale leče Air Optix. Poleg visoke prepustnosti kisika, ki jo nudijo te leče, jih zdaj odlikuje še AQUA moisture sistem, ki prinaša nov, višji nivo udobja. V škatlici so pakirane 3 kontaktne leče.
Air Optix Night&Day Aqua Air Optix Night&Day Aqua so nove mehke mesečne leče, ki so nadomestile leče Air Optix Night&Day. Odlikuje jih AQUA moisture sistem, ki prinaša nov, višji nivo udobja.